Thursday, March 24, 2022

Exempel på praktikuppsatser

Exempel på praktikuppsatser



När jag utvärderade vad jag gjorde upptäckte jag att jag måste exempel på praktikuppsatser mer aktiv och upp till markering, exempel på praktikuppsatser. Reflektion av en platschef på Camp Noah Words 3 sidor. Rapporten kommer ytterligare att fastställa att jag utvecklade avgörande kommunikationsförmåga, som var avgörande för att förbättra min personliga assistent... kunskaper jag har fått från min tid i klassrummet samt den tid jag tillbringade med praktik på Mad Men Marketing i somras. Dessutom arbetar två stödpersonal på kontoret. Daglig ekonomi.





Kategorier



Hem — Uppsatsprov — Livet — Praktikplats — Praktikupplevelser. Vilket ämne som helst. Vilken typ av uppsats som helst. Men jag skulle vilja börja med att tacka National Environmental Health Association NEHA för att ha gett en underbar möjlighet att praktikera med Alaska Department of Conservation och Center for Disease Control and Prevention CDC för att ha finansierat denna praktikplats. Däremot är det för mig ett helt annat perspektiv. Alaska är mycket mer än att bara vara täckt av snö, exempel på praktikuppsatser, det är obeskrivligt naturskönt. Att vara involverad i massor av äventyrliga saker som vandring, kajakpaddling, cruising, fiske, komma nära djurlivet, camping, i Alaska, den fascinerande och lockande skönheten är värd att berömmas.


Att vara en internationell student från ett utvecklingsland, där man har svårt att få möjligheter, kommer att få denna praktikplats alltid vara exempel på praktikuppsatser till mig. Den här praktiken har gett mig mycket mer än jag hade förväntat mig att den skulle vara. Det har gett mig möjlighet att engagera mig i meningsfulla projekt, lära mig nya färdigheter och förstå arbetsplatsens policyer, normer och förväntningar, vilket har hjälpt mig att utöka mina kunskaper och utforska mina intresseområden. Precis som alla andra praktikanter har jag liknande berättelser om att arbeta med yrkesverksamma inom deras respektive områden, att få interagera med människor och exempel på praktikuppsatser nya saker varje dag.


Det har varit lite svårt att anpassa sig till den nya miljön och speciellt när man kommer från olika delar av världen. Men min handledare och övrig personal var vänliga, samarbetsvilliga och deras konstruktiva kritik var till nytta för mig. Det fanns tillfällen då jag kände mig som en utomstående men den här speciella situationen har lärt mig att undvika negativitet i livet eftersom det bara är ett missbruk av vår egen fantasi och när vi väl ersätter de negativa tankarna med positiva, slutar vi med att få positiva resultat. Dessa tio veckors praktik var en slags glädjefylld läroprocess. Jag beundrar helt enkelt ADEC Food Safety and Sanitation Program för att ha mig som praktikant och formade mig personligen och professionellt. Under min arbetsperiod följde jag EH-handläggare på flera inspektioner.


Jag gick på inspektion i livsmedelsanläggningar, skaldjurs- och skaldjursberedare och tatueringssalonger för att granska tillståndskraven och utvärdera sanitära metoder i anläggningen. Dessa inspektioner var mycket informativa för mig när jag fick reda på det exempel på praktikuppsatser förfaranden och överträdelser av livsmedelskoden av olika anläggningar, exempel på praktikuppsatser. Flyger högt över bergen och havet och observerar den hisnande utsikten, exempel på praktikuppsatser, en båttur till ostronodlingarna, lära känna skaldjursodling och interagera med de lokala skaldjursodlarna angående sanitära metoder sammanfattar en dagslång resa. Jag besökte också avdelningen för hälsa och sociala tjänster, sektionen för epidemiologi och lärde mig hur man rapporterar exempel på praktikuppsatser livsmedelsburna sjukdomar och hur livsmedelsburna utbrottsundersökningar och övervakningar genomförs.


Exempel på praktikuppsatser besök på Environmental Health Lab och Public Health Lab var också intressanta, som fick se hur dessa labb arbetar konstant för att få korrekta resultat genom olika analytiska och tekniska procedurer. Det var också bra att veta att denna avdelning ger ekonomiskt stöd i avlägsna områden för ordentliga vatten- och avloppsanläggningar. Jag fick också i uppdrag att förbereda ett faktablad för matdonation som innehåller krav på korrekt hantering, förberedelse och förvaring av mat som ska doneras. Som ett huvudprojekt skapade jag en webbsida för bondemarknaden. Denna webbsida är en one-stop-shop för bönderna som innehåller alla processer och krav för att kunna sälja sina produkter på marknaden och rutinerna för hantering och bearbetning av livsmedel på ett säkert sätt.


Livsmedelssäkerhet har utvecklats som en viktig global fråga för folkhälsa och eftersom jag hade stort intresse för livsmedelssäkerhet, har denna praktik i ADEC Food Safety and Sanitation Program hjälpt till att stärka min kunskap om ansvar, fokus och ambition. När jag ser tillbaka på allt jag har lärt mig inser jag vilken underbar upplevelse detta har varit. Att arbeta hands on i en professionell miljö har inte bara fungerat som en byggsten i min karriär, exempel på praktikuppsatser, bidrog också till att öka mitt självförtroende. Upplevelserna av hela arbetsdagar och alla deras stötar och vändningar är något som föreläsningar och tester i ett klassrum aldrig kan replikera. Praktikplatser kan vara skrämmande när vi tar det som ett krav, men att tänka det som en språngbräda för möjligheter hjälper till att undersöka våra intressen djupt så att vi kan vara säkra på alla våra förmågor.


Jag har lärt mig både materiella saker som tekniska aspekter av arbetet och immateriella ämnen som arbetsetik och standarder som krävs för arbetet. Min största takeaway skulle vara relationer och massor av vackra minnen som skapats genom denna praktik som jag kommer att vårda för alltid. Kom ihåg: Detta är bara ett exempel från en studiekamrat. Från 3 timmars leverans. Tyvärr är kopiering inte tillåten på vår webbplats. Vi kommer då och då att skicka dig kontorelaterade e-postmeddelanden. Denna uppsats är inte unik. Förlåt, exempel på praktikuppsatser, vi kunde inte parafrasera denna uppsats.


Våra professionella skribenter kan skriva om det och ge dig ett unikt papper. Vill att vi skriver en bara för dig? Vi använder cookies för att göra din webbplatsupplevelse personlig. Denna uppsats har lämnats in av en student. Detta är inte ett exempel på det arbete som skrivits av professionella essäförfattare. Få hjälp med att skriva. Pssst... vi kan skriva en originaluppsats bara för dig. Din tid är viktig, exempel på praktikuppsatser. Få hjälp med uppsatsen. Relaterade uppsatser The Summer Internship Experience i "Mr. Shmooze" av Richard Abraham Essay, exempel på praktikuppsatser. Uppsats om praktikens roll i karriärutveckling. En väg till att göra en praktikplats i en redovisningsbyrå i New York City Essay. Yrkeserfarenheternas roll i uppsatsen om att bygga motståndskraft.


Hur man får en praktikplats: en uppsats för högskolestudenter. Min praktik i Sahara Indien News Network Essay. Praktikrapport: Pharma Product Management and Marketing Exempel på praktikuppsatser. Sommarpraktik: Innehållsskrivning och granskning under webbavdelningens uppsats. Följebrev för Operations Internship Essay. Hitta gratis uppsatser Vi förser dig med originaluppsatsprover, perfekt formatering och styling. Citera denna uppsats För att exportera en referens till denna artikel, välj en referensstil nedan: APA MLA Harvard Vancouver Internship Experiences. Praktik erfarenheter. Praktikupplevelser [Internet]. Beställ nu. Kontrollera din inkorg. Beställ nu, exempel på praktikuppsatser.


Relaterade ämnen Mänsklighet Uppsatser Tacksamhet Uppsatser Hopp Uppsatser Uthållighet Uppsatser Medkänsla Uppsatser. Hallå där! Är exempel på praktikuppsatser intresserad av att få ett skräddarsytt papper? Kolla in det! Har svårt att hitta den perfekta uppsatsen? Anlita en författare. Jag förstår. Har inte hittat rätt uppsats? Få en expert att skriva det du behöver! Få ditt papper nu. Professionella skribenter och forskare. Källor och citat tillhandahålls.





psykologi ämnen för uppsatser



Bokföring delas in i tre områden: redovisning, bokföring och revision. Jag väljer bokföring eftersom det ger mig en solid anställning med en lukrativ lön och det är det som är viktigt för mig. Jag har också lärt mig att det kan vara roligt på det undersökande sättet om jag ser det så. Arbetsförhållandena är bra -- inte alltför tråkiga och bäst av allt kan jag strukturera dem när det passar mig. Jag kan arbeta antingen på en institution eller vara egen företagare. Chanserna för avancemang beror också på mig själv och, bäst av allt, jag kan hitta globala möjligheter i alla företag.. Referenser Revisorer och revisorer. Karriärinformation. com Redovisning jobb idag. html Alba, J. Vault karriärguide till redovisning. New York: Vault, c Interformellt förslag -- min framtid inom informationsteknologi, min framtid i min praktik på Benefit Concepts, Inc.


Varför jag vill delta i en praktikplats -- fördelarna med Benefit Concepts, Inc. För min utbildning och de fördelar jag kan tillföra Benefit Concepts, Inc. Det är dags att komma ut ur de tröstande ramarna för att studera informationssystem i klassrummet och ge sig in i den verkliga världen av informationsteknologi när den används på arbetsplatsen. Så mycket som jag har varit nöjd med den tekniska expertis som jag har samlat på mig under mina år av utbildning, ser jag fram emot att omsätta dessa idéer och min utbildning som helhet i verklig och viktig praktik i affärsvärlden och arbetslivet. Min praktik hos Benefit Concepts, Inc.


skulle vara ett perfekt sätt för mig att göra detta. Inte bara skulle jag ha fördelen av att få en utbildning... Under min praktik på Benefit Concepts, Inc. Mjukvaruverktygen jag kommer att använda för att uppfylla denna funktion kommer att inkludera, men inte begränsas till, det för Microsoft SQL Server , Access , Data Junction 7. Naturligtvis, som ett resultat av denna erfarenhet hoppas jag att bli mer tekniskt skicklig i alla dessa program, och mer flytande i utbudet av information som är tillgänglig för någon inom disciplinen datorteknik på Internet.


Dessutom, med tanke på mitt ansvar för att se och upptäcka problem angående företagets utgående och ingående filer i dess olika databaser, hoppas jag att bli mer medveten om skyddsenheter för att säkerställa att saker och ting fungerar smidigt med så lite inverkan från virus, maskar och annan hacking enheter avseende datalagring och lagerhållning. Således hoppas jag att på så sätt få en större kunskap och bekvämlighetsnivå för de mjukvaruapplikationer jag har lärt mig under min utbildning, och en större kunskapsbas generellt inom det område jag hoppas kunna gå in på efter att jag har fullgjort min utbildning, även om Naturligtvis kräver den ständigt föränderliga världen av datavetenskap att en individ är en konstant student inom området, oavsett vilken ålder han eller hon är.


Jag vill bli mer medveten om områdets aktuella problem och dess nuvarande behov hos potentiella och arbetande anställda. En praktikplats på Benefit Concepts, Inc. skulle tillåta mig att omsätta de program jag har lärt mig om i praktiken. Det skulle tillåta mig att arbeta självständigt och i ett team och att förverkliga olika gruppprojekt och strategier med hopp om att uppnå företagets övergripande mål på ett effektivt sätt. Praktikanten vill ha en hel del tillfredsställelse som inte kan kvantifieras - exponering för utbildning, mentorskap av hans eller hennes talanger och känslan av att få ett fönster in i en bransch för att se hur saker fungerar, och ett fotfäste i ett företag där han eller så kommer hon att behandlas med respekt.


Praktikanten måste veta att meriteringsbaserade befordran är en realistisk möjlighet för fast anställda, och att företaget inte i första hand hämtar sitt ledningsmaterial utifrån, utan mentorar dem inifrån. Dålig retention leder till enorma förluster av talang och idéer. Ingen vill se en... Verk Citerad Heathfield, Susan. com htm Smith, M. Senaste uppdatering 18 mars Rekryteringsnyheter: Ett nyckelfärdigt tillvägagångssätt för praktikplatser. Universiteten rankas ofta efter styrkan eller svagheten i sina forskarutbildningar och kvaliteten på originalforskning som universitetet kan tillhandahålla inom vissa studieområden.


Dessutom erbjuder universitetet, förutom att erbjuda traditionella forskarutbildningsprogram, en möjlighet för dem som har en kandidatexamen att tjäna examensbevis genom arbetslivserfarenhet. Denna möjlighet kommer att tilltala de studenter som söker forskarutbildning men som behöver arbeta istället för att vara heltidsstudenter. Universitetets externa affärspartnerskap erbjuder också fördelar för studenter. De flesta universitet har externa affärspartnerskap, såsom leverantörsrelationer med leverantörer på campus. Universitetet går dock längre än traditionella leverantörsrelationer. Den odlar aktivt ett brett utbud av partnerskap med företag, vilket ökar dess tillgång till forskningsmöjligheter.


Dessutom bidrar dessa etablerade relationer med företag till att öka praktikprogrammen och främjar även anställningen av akademiker. Inflödet av företagspengar till skolan hjälper... Jag skulle säga att jag var en solid B, om sådana betyg fanns inom området. Jag tror att jag tog med mig mycket kunskap från mina kurser, och under hela praktikperioden var jag engagerad i processen att lära mig hur man tillämpar den kunskapen i fältarbete. Jag såg många positiva resultat, men det fanns också kunder som jag känner att jag kunde ha gjort mer av skillnad med. Poängen med praktik är att lära sig om sina styrkor och svagheter, och jag känner att jag lärt mig att min största styrka ligger i min bokkunskap. Jag behöver fortfarande arbeta med att tillämpa den kunskapen på riktiga människor och deras komplexa situationer, men jag har också förstått att det kommer med erfarenhet.


Till och med några av mina mest erfarna kollegor på Gateway medgav att de känner att de fortfarande gör misstag, så jag kan känna att vi... Jag kommer att behöva vara "på" när det gäller att vara avslappnad och självsäker när jag pratar om mig själv medan intervjuaren försöker lära känna mig. Om den här intervjun genomfördes ansikte mot ansikte tror jag att jag faktiskt hade presterat bättre. Jag är lättare att hantera interpersonell kommunikation i ett ansikte mot ansikte sammanhang. Telefoner är inte riktigt mitt bästa medium för kommunikation -- något jag behöver arbeta med -- och därför kom jag förmodligen att framstå som mer nervös av ljudet av min röst än om jag var personligen.


Intervjuaren skulle förmodligen ha gjort mig lugn om jag hade kunnat läsa hennes kroppsspråk, men att prata med en elektronisk rektangel och inte få någon visuell eller ljudåterkoppling under långa sträckor var lite oroande. Återigen, det är något jag kommer att behöva förbättra för att förbereda mig för en framtid inom hälso- och sjukvårdsmarknadsföring. Denna aspekt utnyttjas i hög grad av Sport2Sport eftersom olika målgrupper delar sina erfarenheter på företagets Facebook-sida. Det finns också en aspekt av snabb kundrespons som har potentialen att bli viral över internet. Detta gör att företag som Sport2Sport fokuserar på kundnöjdhet och snabb respons. Även om det kan tyckas otraditionellt att inte fokusera på traditionella reklam- och marknadsföringsmedier, har paradigmskiftet i synsätt på marknadsföring och reklam lett till att denna byrå effektivt spenderar sin marknadsföringsbudget på onlinekampanjer och underhåll av webbnärvaro.


IV- Organisationsstruktur Better Business Bureau BBB har rapporterat att Sport2Sport är ett aktiebolag LLC med sitt nuvarande betyg på A-. Den tid som företaget är i verksamhet är den enda potentiellt negativa faktorn som rapporterats av... Referenser Årsredovisning. Sport2Sport Aktiebolags årsredovisning. Better Business Bureau: Business Review Sport2Sport LLC. Bästa platserna att bo på. html Facebook. Brown TED Talk Brene Browns Ted Talk om att lyssna på skam gav några viktiga anekdoter för många av de villiga lyssnarna som förstod vad hon pratade om.


Syftet med denna uppsats är att införliva de lärdomar som presenteras i det föredraget och ingjuta den informationen om hur det kan gynna mig i min praktik. Den här uppsatsen kommer först att beskriva föredraget innan jag relaterar dessa idéer till min praktik i The Second Step Organization som försöker främja säkerheten för överlevande av våld i hemmet. Browns TED-talk innehöll en del användbar information för att hjälpa människor att bättre förstå sina känslor. Brown fokuserade på de mer negativa aspekterna av känslor när hon diskuterade idéerna om skam och skuld. Här pratar skam en användbar känsla som kan vägleda och leda och individ till en sundare väg, där skuld presenteras som en förnedrande och minskande känsla som är farlig om... Assistenten får en kopia via e-post en vecka innan.


Övrigt -- i kontakt med Lamar och förväntas uppdatera schemat senast den 25 mars enligt Lamar -- Upprätthålla veckovis e-postkontakt med assistenter för Mr. Fife och Mr. Rogers -- Upprätthålla veckovis e-postkontakt med preliminära platser för öppningsceremonin Korrespondens för Mr. Rogers Written Format Bullet Points for Oral Presentation Nämn att ha pratat med assistenten redan först. Använd Buzzwords: CFI Internship Program - hedrat och oerhört uppskattat - håll vårt huvudtal - praktikanter deltar i hans alma-ärende - min också - Lyckligtvis är hans fullspäckade schema öppet Lamar älskade sin bok [infoga titel] -- hoppas att han kan ta upp ämnen från den. Förberedelse för muntlig presentation För att förbereda mig för att leverera detta budskap muntligt, kan jag överväga att repetera det som om det vore en talande roll.


Jag kan rekrytera en vän att lyssna på mig eller använda en bandspelare. Hur som helst,…. Som praktikant skulle jag vilja vara en del av någon internationell affärsrelaterad aspekt av FN:s Millennial Development Goals Project. Jag vill inte bara lära mig, utan jag vill också hjälpa till. Och att kunna främja jämställdhet, inte bara i mitt hemland, utan runt om i världen, är något som jag skulle vara stolt över att förknippas med. Eftersom jag behöver lära mig att framgångsrikt utöka min verksamhet, har en U. praktik kommer att ge mig möjlighet att lära mig, samt knyta kontakter som kan hjälpa mitt företag. Jag vill också lära mig de senaste sätten att införliva idén om jämställdhet i min verksamhet så att när jag expanderar och anställer fler människor, kommer jag att kunna ge fler kvinnor i mitt land en chans att uppnå ekonomisk trygghet.


Till sist hoppas jag få lite insikt i hur... SOP Major Trots en global ekonomisk recession överträffade Kina Japan i BNP för att bli den näst största ekonomin. Detta är fantastiska nyheter men det döljer den verkliga effekten av Kinas ekonomiska tillväxt på sociala och politiska angelägenheter i landet. Bostadspriserna är så höga att de flesta unga kineser inte har råd att köpa ens det minsta huset. inkomstskillnaderna har ökat mellan de fattiga på landsbygden och de jämförelsevis rika stadsborna. Förvärrar problemet är livskvalitetsfaktorer, såsom vatten- och luftföroreningar.


har myriader av frågor och bekymmer relaterade till mitt lands roll i världen, och hur det också tar itu med sina inhemska problem. Mitt intresse för ekonomi som studieområde härrör från en personlig förståelse för kopplingarna mellan frågor som BNP och tillväxt till de underliggande sociala och politiska problemen i ett land som mitt. Mina föräldrar hjälpte mig att se detta... Det är bra för mig att matematik alltid har varit min främsta styrka. I grundskolan och ungdomsskolan gick jag på träningsklasser i den internationella matematiska olympiaden varje helg.


Eftersom jag fick mycket avancerad utbildning när jag var ung, blev jag inskriven i matematisk elitklass på gymnasiet och hade utmärkta akademiska resultat. Därför känner jag mig beredd att möta utmaningarna med en högre utbildning som fokuserar på ekonomi. Istället för att gå på college direkt efter gymnasiet tog jag ledigt ett år för en praktikplats. Jag ville se om tillämpad ekonomi var vad jag förväntade mig som en karriär, och visste att detta var en möjlighet att träffa människor inom området och ta reda på det själv. Från september till juni gjorde jag min första praktik i XXXX Certified Public Accountants som sekreterare. Även om jag bara gjorde en del grundläggande arbete, som att skriva ut, fylla i utgiftskonton och undersöka, konsulterade jag aktivt mina kollegor och lärde mig om börsintroduktioner, revision och kapitalbedömning.


Viktigare, jag hade många möjligheter att bekanta mig med hundratals företag inom olika områden och provinser. Jag observerade hur dessa företag tillämpade ekonomisk kunskap i sin dagliga praxis och affärsstrategier. Jag lärde mig hur olika ekonomisk politik påverkade marknader inom olika områden. Jag inser att den kinesiska marknadsekonomin fortfarande har en lång väg kvar att gå, jag vet också att vägen framåt kommer att bli fascinerande och jag vill ligga i dess framkant. En avancerad utbildning i detta program kommer att förbereda mig för att bli en av Kinas ledande framtida ekonomer. Intern Statement Boston University är en år gammal institution belägen i Boston Massachusetts på stranden av Charles River.


Minst 30, studenter går på universitetet, från hela landet och världen. Jag är en av dessa studenter, och jag har precis arbetat som praktikant vid Boston University i distansutbildningscentret. Detta var mitt första jobb och jag arbetade som praktikant på webbdesigner för utbildningscentret för distansutbildning. Jag gjorde faktiskt inte webbdesignen, men jag gjorde de små sakerna, som webbunderhåll, grafik och uppdatering av webbsidan med nytt kursmaterial, nyheter och registreringsinformation. Mitt huvudämne var grafisk design, så jag förväntade mig att arbeta mest med grafik och design av webbsidor, men i verkligheten kunde jag lära mig mycket mer om den tekniska sidan av datorer och webben.


Jag fick också lära mig mer... karriärmål efter MBA och hur din arbetserfarenhet har påverkat dessa mål. Inkludera i din diskussion: "Varför en MBA just nu? För närvarande står världsekonomin i en avgörande tidpunkt i sin utveckling. På våra egna stränder ser vi att den amerikanska ekonomin befinner sig i ett kritiskt skede. Den amerikanska ekonomin återhämtar sig efter den febriga aktiviteten hos 's och återhämtar sig från affärsvärldens nästan obestridda tro på teknikens framsteg och internets dygder. För närvarande ökar den ekonomiska tillväxten återigen, men konsumenternas förtroende är fortfarande lågt på grund av obestämdheten i affärsvärlden om var nästa och bästa sättet att expandera är. Europeiska gemenskapen kämpar fortfarande med vad "C" - som i gemenskapen - i termen "EG" egentligen...


Min tendens tror jag innan klassen skulle ha varit mycket fastare med Stephen och väglett honom till en position. Han har få genuina alternativ och det hade varit lätt att pressa honom till något. Det skulle dock inte göra honom lycklig. Perspektivet som jag har fått i praktikklassen och i mina tidigare erfarenheter gjorde att jag insåg att Stephen är ett svårare fall än några av mina andra klienter har varit. Jag bestämde mig för att ett mjukare tillvägagångssätt skulle vara mer lämpligt -- att genom att villkora Stephen att acceptera sin situation och bli informerad om de olika alternativen för honom var det bästa sättet att få Stephen in i en karriär som han kan bära under resten av sina arbetsdagar. Jag känner att jag var tvungen att arbeta hårt med Stephen för att åstadkomma detta, men jag kunde tidigt i processen inse att...


Utbildning är ett av de viktigaste verktygen man kan använda för att förändra sina liv. Det är ett effektivt och snabbt sätt att initiera förändring eftersom framsteg ofta börjar med att man vet mer. I takt med att världens befolkning ökar ökar också efterfrågan på utbildning. Den växande efterfrågan på utbildning har lett till att flera utbildningsanläggningar startats över hela världen. Den nivå av tillgång till utbildning som världens befolkning har just nu är oöverträffad i historien. Med undantag för ekonomiska begränsningar finns det inte många oöverstigliga hinder som människor måste hantera för att få tillgång till en utbildning. Vissa skolors läroplaner uppfyller dock inte de krav som ställs upp av utbildningsmyndigheterna.


Studenter som tar examen från en sådan institution kanske inte är väl rustade för att leverera värde på marknaden. Det är därför det är mycket viktigt att gå med i en välrenommerad institution med ett gediget spår... Rachel måste göras medveten om de små steg hon behöver ta för att göra stora förändringar i sitt liv, som att bli självständig. Att fråga henne varför hon inte utnyttjade praktikprogrammet, varför hon inte vill lära sig att utföra fler hemuppgifter i hopp om att vara självständig och hur hon förväntar sig att fungera utan transport är alla viktiga frågor för att motivera henne att ta nästa steg mot hennes slutmål. Tre stora mål för nästa session: 1. Lär dig hur du utför en viktig livsuppgift som att laga en måltid 2.


Lär dig att använda kollektivtrafik 3. Gå på ett socialt evenemang med en vän orks Cited TTM detaljerad översikt. Cancer Prevention Research Center CPRC. Works Cited TTM detaljerad översikt. mångfalden i den inträdande klassen och förbättra andra elevers pedagogiska upplevelse. För det första har jag bott på olika platser utanför USA, inklusive Afrika. Jag deltog i praktik där Bangladesh Jag gick gymnasiet där, Tyskland och Tanzania min familj bor där. Att bo i olika länder har gett mig en möjlighet att interagera med och träffa människor från olika kulturella, ekonomiska, utbildningsmässiga, politiska, religiösa och sociala bakgrunder.


Att bo i olika länder har också gjort det möjligt för mig att få förståelse för olika kulturer och även få insikt i olika behov och sätt att tänka bland olika grupper. Därefter har jag använt min bakgrund och erfarenhet till min fördel under min kollegiala utbildning vid University of Virginia. Under college var jag involverad i mycket grupparbete, ofta med grupper som var väldigt diversifierade rasmässigt och på annat sätt. Min förmåga att interagera med, relatera till... långsiktig framgång inom ditt specifika intresseområde. Hur har dina tidigare erfarenheter förberett dig för denna yrkeskarriär? Vilka specialiseringsområden inom Carroll School of Management tror du kommer att vara mest värdefulla för att uppnå dina mål? Vilka specifika kortsiktiga karriärmål har du satt upp för att hjälpa dig att uppnå dina långsiktiga karriärplaner?


Jag kommer aldrig att känna mig framgångsrik om framgång innebär att jag ställer upp och känner mig nöjd. Jag jobbar inte så. Jag kommer bara känna mig framgångsrik i små ögonblick, som när jag löser ett stort problem i mitt företag eller när vi avvärjer problem: när vi kan vända en misslyckad operation eller hålla oss flytande trots fallande aktiekurser. Personligen skulle jag kunna arbeta i en chefsposition bakom kulisserna i ett företag som jag brydde mig om och även om min lön inte var hög skulle jag bli framgångsrik eftersom jag varje dag... anställning eller akademiskt CV att rapportera, jag uppskattar ändå möjligheten att berätta mer om vad jag hoppas kunna åstadkomma när jag är på NYU Stern och hur jag hoppas kunna bidra till fakulteten och studentkåren.


Mina fritidsintressen och mina grundläggande läroplansintressen kommer båda att spegla min passion för globala affärer och framtiden för informationssystem. Jag uppskattar flexibiliteten i Stern MBA-programmet, särskilt för att jag är van vid att vara självstyrande och oberoende i mina akademiska och personliga karriärer. Utöver läroplanen för General Management kommer jag att vilja specialisera mig i informationssystem och överväger också att träffa akademiska rådgivare när jag är på Stern för att diskutera huruvida ett andra specialiseringsområde i antingen finans eller internationell finans skulle vara lämpligt.


Mina akademiska mål är parallella med min karriär och personliga mål, eftersom jag hoppas kunna arbeta som finansanalytiker eller konsult för... Inlärningsverktyg Studiedokument Skrivguider Om oss Vanliga frågor Vår blogg Citation Generator Flash Card Generator Logga in Registrera dig. Filtrera efter:. Nyckelord s Filtrera efter nyckelord: lägg till komma mellan varje. Mest relevant Nyligen tillagd Mest populär. Hem Ämnen Företagspraktikuppsatser Praktikuppsatser Exempel. Har problem med att komma på en uppsatstitel? Använd vår uppsatstitelgenerator för att få idéer och rekommendationer direkt. I synnerhet, eftersom det inte fanns någon lön, måste praktiken ge värde för studenten i form av den kunskap som överförs till studenten, den utbildning studenten får och de kontakter som studenten... Arbeten Citerade: Halperin, J.


Jag känner att det inte kan finnas något viktigare arbete att göra och att ta en praktikplats inom miljöområdet kommer att hjälpa mig att ge mig de färdigheter som jag kommer att behöva under min karriär inom miljöarbete samt ge mig ovärderliga kontakter inom... Vänligen ansök online på www. Kookmin Bank är en enorm bank med filialer i flera... Referenser Kookmin Bank. Upprätta ansvar och återställa... Referenser Alkhafaji, a. Jag har redan uppnått tre olika nivå II-certifieringar i oförstörande... Mitt slutmål är att bli en pipelinetekniker för Alyeska Pipeline. Sammanfattning av erfarenheter Min... Referenser: Gebo, L. Co., Ltd. Dessutom lärde jag mig från Adameks artikel vikten av att fostra... Referenser Adamek, M.


Minst en annan medlem i Grimms kampanj samlar in pengar... Works Cited Wheaton, Sarah och Santora, Marc. Genom att arbeta tillsammans med Kathryn sattes en ny standard för hela skolan som andra... Referenser NYC Department of Education Test Administration Handbook: Grundskolor och mellanskolor: Genom sådana insikter identifierar rektorer och skolledare tillgängliga icke-traditionella finansieringskällor, finansieringsmodeller som passar in deras inlärningsmiljöer och hur man... Referenser Johnson, C. Mississippi Valley State University Msuv Ord: Längd: 16 Sidor Dokumenttyp: Forskningspapper Uppsats: är också en... Referenser Byers, T.


Till skillnad från många av dina sökande Ord: Längd: 2 sidor Dokumenttyp: Uppsats: Utbildning En av de stora debatterna Ord: Längd: 6 sidor Dokumenttyp: Uppsats: Upptäckten av passion:... Citerade verk: Ehrenreich, Barbara. Intryck varje gång en person gör ett ord: Längd: 6 sidor Dokumenttyp: Uppsats: Karriärintresse är redovisning Bokföring Är orden: Längd: 6 sidor Dokumenttyp: SWOT-uppsats: Interformellt förslag -- Min framtid i ord: Längd: 2 sidor Dokumenttyp: Term Paper Paper: Inte bara skulle jag ha fördelen av att få en utbildning... Under loppet av min praktik på Benefit Concepts, Inc.


Anpassad Hur planerar du Ord: Längd: 3 Sidor Dokumenttyp: Terminuppsats: Ingen vill se en... Verk som citeras Heathfield, Susan. Den största anledningen till att du kommer att skriva en praktikuppsats är om det är ett krav för din utbildning eller akademiska program. Till exempel, i vissa högskoleutbildningar och karriärutvecklingsprogram är en kort praktikupplevelse ett krav för att du ska kunna slutföra din utbildning och få din examen. I dessa fall kan det vara ett krav i dina kurser att skriva en reflekterande uppsats som beskriver din praktikupplevelse. Genom att skriva en reflekterande uppsats kan du utvärdera dina erfarenheter och relatera dem till din utveckling. Genom att skriva en reflekterande uppsats kan du också beskriva hur din praktik hjälpte dig att uppnå ett mål och hur det kommer att stödja din tillväxt.


Detta visar din förmåga att utvärdera din egen prestation och tillämpa det du lärt dig för din framtida prestation. Relaterat: Hur man skriver en personlig uppsats. När du skriver din reflekterande uppsats, använd följande steg som en guide för att effektivt utvärdera din praktikupplevelse:. Din introduktion ska vara ett stycke långt och ge en översikt över din praktikroll, var du genomfört din praktik och vad ditt syfte var med att genomföra din praktikplats. Du kan använda förstapersonsperspektivet men undvik att inkludera dina åsikter.


Din introduktion bör ge insikt i din övergripande upplevelse. Beroende på vilken typ av praktikupplevelse du har, bör din uppsats vara en till tre stycken lång. Börja med en beskrivning av dina mål och de projekt eller uppgifter du utfört för att uppnå dessa mål. Din reflektion bör också täcka hur att uppnå dina mål kommer att stödja din akademiska eller karriärutveckling. Den återstående delen av ditt reflektionspapper bör belysa hur genomförandet av dina mål stödde organisationen. Du kan göra detta genom att ge exempel som visar förbättringar eller förändringar du gjort under din praktik.


Ge till exempel information om nya färdigheter du lärt dig och hur detta hjälper dig. Dessutom är all feedback från handledare eller lagkamrater som du fått också ett exempel på erkännande av dina bidrag och motivation att lyckas. I ditt avslutande stycke, beskriv kort hur din övergripande erfarenhet kommer att bidra till din akademiska tillväxt och framtida mål. Ge till exempel exempel på nya färdigheter du lärt dig och hur du kommer att tillämpa dem i framtida projekt. Relatera din praktikupplevelse med att lyckas med din utbildning eller yrkesutbildning. Din slutsats bör göra ett definitivt samband mellan förändringar, förbättringar eller utvecklingar du gjort under din erfarenhet av dina nuvarande studier.


Revidera ditt skrivande för klarhet och håll din uppsats mellan och ord i längd. Majoriteten av de sökande som sökte till byrån angående den lediga tjänsten tog inte upp arbetsgivarens krav. Under dessa omständigheter fattade jag ett beslut att ansöka till den japanska gemenskapen i Boston. Följaktligen lyckades jag hitta lämpliga kandidater som talade japanska flytande. Som ett resultat av denna erfarenhet har jag upptäckt att en professionell rekryterare också bör vara innovativ eftersom han eller hon ofta kan stöta på oförutsägbara problem som kan kräva innovativa lösningar.


Avslutningsvis vill jag notera att under min praktik tillät min mentor mig att vara involverad i lösningen av viktiga förfrågningar som arbetsförmedlingen fick. Det hjälpte mig att intensivt utveckla viktiga färdigheter hos den professionella rekryteraren som anpassningsförmåga, påhittighet, ansvar och kommunikationsförmåga. Därför blir det säkert att dra slutsatsen att denna praktikplats tillräckligt kan hjälpa mig att bli en lämplig expert inom personalområdet i framtiden. Denna uppsats har skrivits av WorldEssays. com författare. Prov på praktikuppsats. Det här inlägget postades av Cristian Dorsey i Essay Samples och taggades.


Ta reda på priset.

No comments:

Post a Comment